به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سید علی حسینی گفت: نیروی انسانی تخصصی وزارت بهداشت دارای شرح وظایف متعددی از ابعاد آموزشی، تحقیقاتی و درمانی است و هر ساله در این مقطع زمانی توزیع نیروهای فارغ التحصیل انجام می شود.
وی افزود: باتوجه به شرایط دانشگاهها و نیازهای درمانی کشور در برخی رشته ها امکان جذب افراد در این رشته ها به صورت عضو هیات علمی در بدو خدمت وجود ندارد. لذا این نیروها به عنوان کادر درمانی در دانشگاهها توزیع می شوند و پس از مدتی در صورت درخواست دانشگاهها می توانند به عضو هیات علمی تبدیل وضعیت شوند.
رئیس مرکز هیات علمی وزارت بهداشت تاکید کرد: بهره برداری از نیروهای متخصص متعهد خدمت در دانشگاههای علوم پزشکی کشور متناسب با نیازهای هر دانشگاه صورت می گیرد و با هاهنگی معاونت های تخصصی در وزارت بهداشت برنامه ریزی و اجرایی می شود.
حسینی ارائه خدمات به جامعه را اولویت اصلی وزارت بهداشت ذکر کرد و اظهار داشت: نیروی انسانی نظام سلامت باتوجه به نیازهای جامعه تربیت می شوند و در زمان تعهدات نیز متناسب با نیاز به ارائه خدمات در بخش درمان یا آموزش می پردازند.
رئیس مرکز هیات علمی وزارت بهداشت گفت: در سال جاری از بین دانش آموختگان تخصصی که جزو ۱۰ درصد اول هر رشته بودند، تاکنون تعداد ۱۰۰ نفر به صورت عضو هیات علمی در بین دانشگاهها توزیع شدند. تعداد ۳۰ نفر هیات علمی تخصصی ماده یک نیز بزودی به دانشگاهها معرفی می شوند، همینطور بیش از ۳۰۰ نفر دانش آموخته فوق تخصصی با اولویت جهت رفع نیازهای آموزشی در حال توزیع هستند.
وی افزود: در دانشگاه های مستقر در شهرهای بزرگ برای جذب نیرو با محدودیت مواجه هستیم و سعی بر این است با توزیع نیروها در مناطق کمتر برخوردار نیاز تمام کشور به نیروی انسانی هیات علمی و درمانی را برطرف کنیم.
حسینی اظهار داشت: البته افراد می توانند پس از توزیع در شهری که به عنوان کادر درمانی معرفی شده اند با موافقت دانشگاهها به عضو هیات علمی در همان دانشگاه تبدیل وضعیت پیدا کنند.
نظر شما